Globeng

Hesabınızı Silin

Son güncelleme: 27 Eylül 2026

·

Globeng hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi silmek istiyorsanız aşağıdaki iki yoldan birini kullanabilirsiniz.

Silme İşleminde Ne Olur?

Hesap silme talebiniz onaylandığında, aşağıdaki veriler kalıcı olarak silinir ve geri alınamaz:

  • Kullanıcı hesabınız, e-posta adresiniz ve profil bilgileriniz
  • Öğrenme ilerlemeniz: tamamlanan seviyeler, öğrenilen kelimeler, XP ve yıldızlar
  • Seri (streak) geçmişiniz ve başarımlarınız
  • Oynadığınız düellolar, arkadaşlıklarınız ve gönderdiğiniz mesajlar
  • Bildirim tercihleriniz ve cihaz token'larınız

Yasal saklama: KVKK, GDPR ve LGPD kapsamındaki hukuki yükümlülüklerimiz gereği anonimleştirilmiş faturalama kayıtları (varsa) 10 yıl saklanabilir; bunlar kişisel kimliğinizle ilişkilendirilemez.

1. Uygulama İçinden Silme (Önerilen — Anında)

Uygulamaya erişebiliyorsanız bu en hızlı yoldur:

  1. Globeng uygulamasını açın
  2. Sağ alttaki Profil sekmesine dokunun
  3. Ayarlar veya profil menüsünden Hesabımı Sil seçeneğini bulun
  4. Onayladığınızda hesabınız birkaç saniye içinde silinir

2. Web Formu (Uygulamaya Erişemiyorsanız)

Cihazınızı kaybettiyseniz, uygulamayı kaldırdıysanız veya herhangi bir nedenle uygulamaya giriş yapamıyorsanız, aşağıdaki formu doldurun. Talebiniz 30 gün içinde işleme alınır.

Google veya Apple ile giriş yaptıysanız, o hesabın e-posta adresini yazın.

Sorularınız için: [email protected]